tralala

hallååå! har inte orkat skrivit något, har varken haft tid eller lust! jag sitter här med camilla, vi ska ha en myskväll :) vi har hyrt en film och vi ska göra chokladbollar! :D så jävla gott. längesen jag åt det, vi höres. PUSS!

fruktsallad

hallå bloggen! orkade inte blogga igår för jag hade ingen lust att sitta vid datorn, va så jävla trött. men idag är jag tillbaka, jag har gjort en fruktsallad idag :) längesen jag åt det, så det var supergott! ska vara med ida ikväll, vi kanske drar över till camilla eller något. :)


sandwich

sitter här och vräker i mig en sandwich, fyfan vad goda dom är! man får aldrig nog av dom, man vill bara ha mer mer och mer. memen, ska lägga mig i sängen och kolla på tv snart! :) skriver mer imorgon, gonatt.


miss miss miss

det var då ett jävla tjat om min saknad men alltså, det är obeskrivligt. jag måste bara lägga in bilderna, så ni får se vilken ÄKTA KÄRLEK vi hade. det går inte att beskriva i ord hur mycket jag saknar dig henrik lundgren! förlåt förlåt förlåt förlåt.

jag har också varit blond en gång i tiden. :)

   
                 

linkin park - in the end



sånhär musik lever jag på när jag är bl.a deppig, ledsen eller arg.
det hjälper verkligen, ni borde testa!
just nu är jag deppig för jag saknar henrik så mycket.
fattar inte hur jag kunde vara så dum.

du är den bästa jag vet


                                            henrik och jag.

vatten

är det enda jag har druckit idag! justja, jag har druckit ett glas cocacola med. men fyyyyyyyy, jag vill bara dö just nu. mår piss och min förkylning börjar komma tillbaka. BUHU! :( ååh. kvällen blev ju lyckad det är ju det som är huvudsaken.

haha hittade en bild på mig sen i vintras, den bjuder jag på!


here we gooo

                 

1. jennifer och fredrik
2. jannika och robert
3. erik och maya, så söta
4. camillas special hahaha
5. micke (a)
6. jens och jenny
7. borre, linn, william och oskar
8. kim däckade inne på mitt rum på soffan
9. robin under och rasmus över
10. moa, karin, hanna osv..
11. amir :)
12. hahaha! iris och jag
13. krisse och danne
14. grabbarna grus
15. lollo, tina, erik och maria
16. stina

bakis var det, ja!

hallå bloggen! ni anar inte hur bakis jag är, ooooh goooooosh!! i think i gonna die. nu ska jag dricka vatten vatten vatten, sen ska jag sno några bilder av camilla sen festen igår! min kamera är ju på lagning, snart ska ni få njuta. BYE!


GRILLFEST

yes, nu är det dags! nu har vi handlat och allt är klart :) nu börjar folket komma så det är dags att man börjar fixa till lite mer. drinkarna och allt är klart, det har camilla skött ;) duktig flicka är hon. dom blev skitgrymma och skitgoda! (a)  VI SES I DIMMAN FUCKERS!


SAKNADEN ÄR STOR

- mitt liv var ett paradis men nu är allting borta, om du bara kunde ana hur mycket jag behöver dig. om du bara kunde lyssna att jag älskar bara dig. du är allt för mig du och ingen annan. vill ha dig vid min sida igen, tänker aldrig på nån annan. förlåt för alla dumma saker jag sagt och gjort, jag hatar mig själv för det. men utan dig är jag inte hel henrik.



8 februari 2008.



snyggast

haha, bara för att jag är så otroligt snygg på den dära bilden så delar
jag med mig! ett halv år sen ungefär, saknar mitt hår ruskigt mycket!


TAGGAD!

wiho, nu kommer snart camilla då ska vi gå och handla :) är så jävla taggad alltså, är på jättebra humör! HA EN TREVLIG FORTSÄTTNING, FÖR DET SKA JAG HA! hejdå.


bakom mina solglasögon kan
        jag va mig själv... (8)

sömnlös natt

godmorgon bloggen! jag kunde verkligen inte sova inatt, var så varmt inne på mitt rum och tiara låg och morrade åt jag vet inte vad. blev så jävla less så jag gick och la mig på soffan men det var lika varmt där och sen då jag äntligen hade somnat så ville tiara ut. då var det ju bara att kliva upp och gå ut, skönt med friskluft för jag svettades som ett as :p men tillslut gick jag in och la mig i min säng och däckade direkt, fick lite sömn iaf. somnade runt 4, menmen det är sånt som händer. ikväll är det ju som sagt fest här, är skitpeppad! mår mycket bättre nu med :) förkylningen är nästan helt borta. skitskönt, har hostat och snorat som ett as hela veckan! måste be en polare köpa ut lite dricka med :) sen ska jag och camilla på affären och handla lite till ikväll. glöm inte att komma hit, ta med badkläder med. haha, ni kan ju alltid bada i min swimmingpool ;) men nu ska jag gå och duscha sen ska jag ringa camilla. ciao!


hemmakväll

som sagt, det blev en hemmakväll i soffan med min lilla söta tiara. hon har mest sovit och mått gott medas jag har suttit och knaprat på lite chips och kollat på paradise hotel, det var repris. älskade verkligen det programmet förut, och blev jätteglad då jag såg att det var repris! :) fick sms av camilla med, det är ju fest hos mackan nu för han fyller 17år. GRATTIS! en toppenkille som verkligen finns där för alla och är jättesnäll. ett stort plus i kanten! men jag känner mig inte så peppad att gå dit just nu, mår inte så bra. förkyld och lite feber så jag stannar hemma och vilar så ska jag nog till marcus nån annan dag och gratulera han. nej nu ska jag ta ett bubbelbad medans tiara sover, vi höres imorgon! godnatt.

SAKNAR

jag saknar kärlek, helt enkelt.


hembakad pizza

nu har jag varit till affären och jag kunde verkligen inte bestämma mig! men tillslut bestämde jag mig för att göra en hembakad pizza som min faster har lärt mig. grymt lätt faktiskt, så nu ska jag börja med maten så fruktansvärt hungrig! ska bara ge tiara lite mat så hon inte står och gnäller (like always) framför mig. rätt drygt när man just börjat med sin egen mat sen ska hon komma och tjata om hennes mat, enormt stressad man blir. jag kanske skriver lite ikväll med, tjohej! :) dock inte den på bilden, för min kommer bli mycket smarrigare haha.



zZZzzZz...

hallå bloggen! så otroligt TRÖTT idag, kan bero på värmen. har iaf solat idag, gått en jättelång promenad med tiara :) (min hund) det var jättemysigt. ska snart göra någon mat för jag blir ensam hemma tills på måndag. mamma och lillasyrran är på en liten semester, men jag ville inte följa med för tiara är så jobbig att ha med överallt. så liten än! :) wellwell, ska iaf ha fest här imorgon. BARA ATT KOMMA! :D blir grillfest, bada i poolen osv. svinmysigt! ta gärna med er lite att knapra på själv också för jag vet inte hur många det blir. kan bli jävligt många om vi har tur, hehe. men det återstår och se! :) nu ska jag gå på affären och se vad dom har att erbjuda, tjingeling!

www.forever21.com

hittade ett par ursnygga kläder på den sidan, här är några av dom:





Får 90 miljoner – för tvillingbilder

...och rekordbuden fortsätter hagla!




LOS ANGELES.

Brad Pitt och Angelina Jolie slår alla rekord.
Nu har paret erbjudits 90 miljoner kronor för de första bilderna på deras tvillingar.
90 miljoner kronor. Det får "Brangelina" för de första bilderna på tvillingparet Pitt-Jolie.
Och priset fortsätter att stiga. Bakom rekordbuden står veckotidningarna People och OK!
Alla andra tidningar har enligt tmz dragit sig ur budstriden, som pågått sedan Angelina Jolie
bekräftade att hon väntar tvillingar under en intervju för några veckor sedan.
"Brangelina" planerar att skänka pengarna till välgörenhet.
 
___________________________________________________

haha, 90miljoner för några bilder är helt otroligt.
jag skulle också vilja ha det så, för min lilla bebis i framtiden!
snacka om lyx alltså, man får nästan gåshud...


MISSA INTE

À la Emma på kanal5 ikväll klockan 20:00.

 


mmmmmmmums...

mh, ni läste rätt!
har varit på stan med jessica idag och åt mjukglass och tillslut blev vi så törstiga så vi var tvungen att köpa en trocadero. haha jag tycker det är mycket godare än cocacola på sommaren, jag vet inte varför? :o  jag är konstig i think!
sen trampade vi hemåt och solade, myyycket skönt. så nu har man fått lite mer färg på sig, jättebra. :) precis vad jag behövde faktiskt, och jessica blev fan as brun. menmen, det är väl som alltid? ah justja. vi träffade camilla på stan också! gick runt med henne en sväng, hon skulle köpa nån tröja till vinessa.


skinka och gurka

jag sitter här och vräker i mig två skink-gurk mackor, haha låter så fult! :)
nu ska jag lägga mig i min sköööna hästens säng och glo på tv.
jag bloggar mer imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! :>


FRA-lagen skrattretande?

ärligt, nu måste dom driva med oss! vad ska FRA-lagen vara bra för? är dom så nyfiken att dom måste lyssna av samtal och läsa andras sms? jag tycker det rentutsagt är SKRATTRETANDE helt ärligt. vad tycker ni? kom med eran åsikt!

föralltid!



vad skulle jag gjort utan dig ida?

alla behöver en nära vän som verkligen förstår.
som verkligen lyssnar.
och jag har hittat min, hon heter ida hansson.
jag älskar dig hjärtat.
<3

cassie - me & you


är det värt det?

just nu sitter jag och kollar på http://www.nelly.se/ och jag kan inte säga mer än DYRA KLÄDER snackar vi om. frågan är.. är det ens värt det? jag menar, 3000kr för en klänning som man kanske använder nångång i månaden. bra kvalité är ju något som är självklart på dyra kläder, men är kvalitén så mycket sämre på dom lite billigare? jag sprätter inte 3000-4000kr på en klänning, aldrig i livet! max 1000kr för en klänning. men det är ju annat med jeans till ett exempel, jag använder mest dyra jeans som LEE osv. jag vet inte varför jag gör det, men jag tycker dom är så bekväma och påtal om ingenting SNYGGA med! eller vad säger ni bloggare? :) jag är en som slösar slösar slösar och återigen slösar, när det gäller kläder. om jag ser någon snygg topp så köper jag den direkt även om jag har lite pengar och måste spara! det är en dum grej som jag börjat med, och vill verkligen sluta men jag är så klädkär. haha! (a) det dära kanske lät lite dumt, men så är det.

jag hittade två söta klänningar på nelly och det är MYCKET varierande priser ska ni veta.



den hära söta röda klänningen som är en riktig partyklänning är jävligt dyr.
1799kr kostar den, och det är nästan 2000kr!
jag tror inte det skulle vara något problem och hitta en liknande faktiskt.
men det är ju ett känt märke, så det är inte så konstigt att det är dyrt!




ååh, jag blev så kär i den hära klänningen!
SÅ HIMLA SÖT ÄR DEN, och påtal om skorna.
vill verkligen ha både klänningen och skorna.
älskar högklackat och någon fin klänning till det är så fint! :>
den hära klänningen kostar bara 499kr, det är en viss skillnad.
jag tycker nästan den hära var mycket snyggare än den röda!
och mycket billigare också, eller vad säger ni? :)


tjenispenis!

nu har jag äntligen skaffat mig en blogg, som jag aldrig trodde att jag skulle göra.
för jag är inte så bra på att skriva något intressant men jag ska allt försöka så gott jag kan!
ni kan ju börja med att önska mig lycka till, haha. :)
jag kan inte så mycket här än, men jag har sett på när några vänner skriver osv.
men jag lär mig nog med tiden, men jag har dessvärre ingen fin design! :(
och jag som suger på att göra fina designer med.
GASH, hur ska det hära gå? haha, jaja. återstår och se mina vänner!

nu ska jag gå och äta jordgubbar med min kära mamma.
vi ska prata om utlandsresan med, längtar så! (a)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0